^Do góry!
  • 1 Informacja
    Zakończenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych w dniu 19 czerwca 2019r. o godz. 7:45 msza św.(autobusy dowożą uczniów pod kościół) ok. godz. 8:30 przejście do szkoły ok. 9:00 apel i spotkanie z wychowawcami w klasach ok.10:00 - odjazd autobusów szkolnych.
  • 2 Informacja
    Zakończenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych w dniu 19 czerwca 2019r. o godz. 7:45 msza św.(autobusy dowożą uczniów pod kościół) ok. godz. 8:30 przejście do szkoły ok. 9:00 apel i spotkanie z wychowawcami w klasach ok.10:00 - odjazd autobusów szkolnych.
  • 3 Informacja
    Zakończenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych w dniu 19 czerwca 2019r. o godz. 7:45 msza św.(autobusy dowożą uczniów pod kościół) ok. godz. 8:30 przejście do szkoły ok. 9:00 apel i spotkanie z wychowawcami w klasach ok.10:00 - odjazd autobusów szkolnych.
  • 4 Informacja
    Zakończenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych w dniu 19 czerwca 2019r. o godz. 7:45 msza św.(autobusy dowożą uczniów pod kościół) ok. godz. 8:30 przejście do szkoły ok. 9:00 apel i spotkanie z wychowawcami w klasach ok.10:00 - odjazd autobusów szkolnych.
  • 5 Informacja
    Zakończenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych w dniu 19 czerwca 2019r. o godz. 7:45 msza św.(autobusy dowożą uczniów pod kościół) ok. godz. 8:30 przejście do szkoły ok. 9:00 apel i spotkanie z wychowawcami w klasach ok.10:00 - odjazd autobusów szkolnych.
HTML

Czas trwania zajęć

Czas trwania zajęć rok szkolny 2017/2018

 

Lp.

Lekcja od – do

Przerwa od – do

Długość przerw

  1. 1.  

7:45 - 8:30

8:30 – 8:40

10 min

  1. 2.  

8:40 – 9:25

9:25 – 9:35

10 min

  1. 3.  

9:35 – 10:20

10:20 – 10:30

10 min

  1. 4.  

10:30 – 11:15

11:15 – 11:35

20 min

  1. 5.  

11:35 – 12:20

12:20 – 12:30

10 min

  1. 6.  

12:30 – 13:15

13:15 – 13:20

5 min

  1. 7.  

13:20 – 14:05

14:05 – 14:10

5 min

  1. 8.  

14:10 – 14:55

14:55 - KONIEC

KONIEC